More Website Templates at TemplateMonster.com!

iBox - Traffic Shaper ruter

 

trafficShapper
Single ili dual redundant wan ruter sa kontrolom i ograničavanjem protoka.

Sadržaj kompleta

  • Osnovni modul zasnovan na Alix matičnoj ploči.
  • Adapter za priključenje na 220V
  • Uputstvo na CD-u
  • Compact flash sa programskom podrškom


iBox ruter(i)

iBox je dual redundant wan/vpn ruter posvećen upravljanju mrežnim saobraćajem. Mrežni saobraćaj se rutira shodno pravilima koja definišete. Koristeći IBox možete praviti veoma kompleksne Javne i Privatne mreže, sa ili bez šifrovanja podataka koji se prenose.

U osnovi IBox Ruter je predvidjen za povezivanje do 3 mrežna pravca sa eventualnim proširenjima Na IBox Ruter možete povezati bilo koju kombinaciju žičnih i bežičnih veza. Sam uređaj je moguće proširiti i miniPCI wireless karticom i time mu proširiti spektar namena (Wireless Router, Access Point, HotSpot i slične).

Kako se priključuje iBox

Priključuje se s jedne strane na lokalni lan a sa druge na dva Internet provajdera.

sema
Slika 1. Šematski prikaz priključenja IBox-a

iBox obezbeđuje da u slucaju prekida jedne od veza internet i VPN automatski nesmetano funkcionisu preko druge veze. VPN Klijenti na drugoj strani mogu biti win i linux racunari ili isti ovakvi IBox-ovi.

Benefiti korišćenja iBox-a

Kupovinom IBox-a odlučili ste da sami definišete saobraćaj u vašoj kompaniji i prilagodite ga uslovima koji postoje u matičnoj firmi i poslovnicama.

Sva podešavanja koja su potrebna možete uraditi sami na osnovu uputstva koje se nalazi na CD-u koji je sastavni deo kompleta IBox.

Cena je značajno niža od sličnih proizvoda koji se nude kod nas i zahtevaju specijalno obučene sistem administratore za njihovo korišćenje.

Obezbeđuje pouzdane VPN veze (VPN veze obezbeđuju zaštićenu, šifrovanu komunikaciju kroz internet veze medju partnerima ili poslovnicam).

Razvijeno u saradnji sa: