More Website Templates at TemplateMonster.com!

eWallet

 

eWallet je elektronski novčanik koji prima uplate, i iz kog se vrše isplate.

eWallet-u se pristupa preko eWallet portala:

 

eWallet Portal

ewallet

E-Wallet PORTAL – počinje sa registracijom korisnika, upoznavanja sa mogućim uslugama, anketiranja, uvid u korisnička upustva, FAQ, kontakt sa tehničkom podrškom, komercijalom...

Takođe daje uvid na koje sve načine možete dopuniti svoj e-Wallet počevši od platnih terminala, preko dopune preko mPOS u kioscima i drugim prodajnim mestima, dopuna u banci, dopuna sa drugog e-Walleta , dopuna platnom karticom, dopuna preko interenta, dopuna e-mailom i sa bankovnog automata.

Preko portala moguće je takođe prići svom e-walletu i izvrsiti pregled svoji transakcija, videti stanje svog e-walleta, urediti informacije o sebi i obezbediti dojavu promene stanja pute e-maila ili sms-a, kao i pripremiti račune za brzo ili automatsko plaćanje.

Pored ovoga moguća su i plaćanja sa e-walleta preko mobilnog, plaćanje na platnim terminalima, plaćanje i kupovina na WEB-shop prodavnicama koje imaju partnerski odnos sa e-wallet sistemom, prenos sredstava na drugi e-wallet, prenos sredstava e-mailom, prenos sredstava sms-om, podizanje gotovog novca u menjačnicama, podizanje gotovine u banci i na bankarskim ATM terminalima i korišćenje platnih kartica vezanih za e-wallet.

 

eWallet Monitoring

ewallet