Aplikacija "Rampe v. 1.7"

Uputstvo za instalaciju aplikacije za sve korisnike koji imaju mobilne uređaje bazirane na Android operativnom sistemu.


INSTALACIJA

Kliknućete na link/dugme "Preuzmi aplikaciju" koji se nalazi u dnu ekrana, ispod ovog uputstva. Prilikom ove akcije, Vaš mobilni uređaj će Vas upozoriti da ovaj tip datoteke može da ošteti Vaš uređaj. Nemojte se obazirati na ovo upozorenje već prihvatite preuzimanje. Potom ćete odmah imati opciju da otvorite downloadovani fajl. Uređaj će Vas upozoriti da instalacioni program nije sa GooglePlay prodavnice i da ne bi trebalo to da radite. Ako ipak želite to (a Vi to želite) biće Vam data uputstva koja će se najverovatnije razlikovati u zavisnosti od uređaja i verzije Android OS instalirane na njemu, ali sve će voditi ka tome da se ode u podešavanja i omogući opcija da se smeju instalirati programi van prodavnice. U velikom broju slučajeva bićete automatski odvedeni na to mesto i samo treba da potvrdite čekiranjem nekog checkbox-a ili prekidača. Kada ste to potvrdili, ukoliko ste bili dovedeni od strane uređaja na podešavanja za omogućavanje instalacije, biće Vam na raspolaganju link za povratak na instalaciju. Kliknite na njega i završite instalaciju.

Ukoliko ste pak morali sami da tražite podešavanja, kada ste završili sa podešavanjima, idite na fajlove Vašeg uređaja (možete ih naći ako u search polje unesete tekst "files") i otvorite folder "downloads". Tamo ćete naći download-ovani fajl. Kliknite na njega i završite instalaciju. I to je to. Aplikacija bi trebalo ponovo da radi.

U slučaju bilo kakvih poteškoća prilikom instalacije, molimo Vas da nam se obratite na develop@prosmart.rs ili telefon +381 11 6278686.