Politika privatnosti i zaštite podataka

Šta radimo sa vašim podacima?


Pravila o privatnosti

Prosmart d.o.o je napravio aplikaciju Taksi Služba Beograd kao besplatnu aplikaciju. Ovu USLUGU pruža Prosmart d.o.o besplatno i namenjena je za korišćenje kakva jeste.

Ova stranica se koristi za informisanje posetilaca u vezi sa našim politikama u vezi sa prikupljanjem, upotrebom i otkrivanjem ličnih podataka ako neko odluči da koristi našu uslugu.

Ako odlučite da koristite našu uslugu, onda se slažete sa prikupljanjem i korišćenjem informacija u vezi sa ovom politikom. Lični podaci koje prikupljamo koriste se za pružanje i poboljšanje Usluge. Nećemo koristiti niti deliti vaše podatke ni sa kim osim na način opisan u ovoj Politici privatnosti.

Izrazi koji se koriste u ovoj Politici privatnosti imaju ista značenja kao u našim Uslovima i odredbama, koji su dostupni u Taksi Službi Beograd osim ako je drugačije definisano u ovoj Politici privatnosti.

Prikupljanje i korišćenje informacija

Za bolje iskustvo, dok koristite našu uslugu, možda ćemo zahtevati da nam dostavite određene lične informacije, uključujući, ali ne ograničavajući se na lokaciju, broj taksi dozvole. Informacije koje tražimo zadržaćemo i koristiti na način opisan u ovoj politici privatnosti.

Aplikacija koristi usluge trećih strana koje mogu prikupljati informacije koje se koriste za vašu identifikaciju.

Veza do politike privatnosti nezavisnih dobavljača usluga koje koristi aplikacija

Log Data

Želimo da vas obavestimo da kad god koristite našu uslugu, u slučaju greške u aplikaciji prikupljamo podatke i informacije (preko proizvoda trećih strana) na vašem telefonu pod nazivom Log Data. Ovi podaci evidencije mogu uključivati informacije kao što su adresa Internet protokola („IP“) vašeg uređaja, naziv uređaja, verzija operativnog sistema, konfiguracija aplikacije kada koristite našu uslugu, vreme i datum vašeg korišćenja usluge i druge statistike .

Kolačići

Kolačići su datoteke sa malom količinom podataka koje se obično koriste kao anonimni jedinstveni identifikatori. Oni se šalju vašem pretraživaču sa veb lokacija koje posećujete i čuvaju se u internoj memoriji vašeg uređaja.

Ova usluga ne koristi eksplicitno ove „kolačiće“. Međutim, aplikacija može da koristi kod i biblioteke treće strane koje koriste „kolačiće“ za prikupljanje informacija i poboljšanje svojih usluga. Imate opciju da prihvatite ili odbijete ove kolačiće i znate kada se kolačić šalje na vaš uređaj. Ako odlučite da odbijete naše kolačiće, možda nećete moći da koristite neke delove ove usluge.

Pružaoci usluga

Možemo da zaposlimo kompanije i pojedince treće strane iz sledećih razloga:

Želimo da obavestimo korisnike ove usluge da ove treće strane imaju pristup njihovim ličnim podacima. Razlog je da u naše ime obavljamo zadatke koji su im dodeljeni. Međutim , oni su u obavezi da ne otkrivaju ili koriste informacije u bilo koju drugu svrhu.

Bezbednost

Cenimo vaše poverenje u pružanju vaših ličnih podataka, stoga nastojimo da koristimo komercijalno prihvatljiva sredstva za njihovu zaštitu. Ali zapamtite da nijedan metod prenosa preko interneta, ili metod elektronskog skladištenja nije 100% siguran i pouzdan, i ne možemo garantovati njegovu apsolutnu sigurnost.

Veze ka drugim sajtovima

Ova usluga može da sadrži veze ka drugim sajtovima. Ako kliknete na vezu treće strane, bićete preusmereni na tu lokaciju. Imajte na umu da ovim spoljnim sajtovima ne upravljamo mi. Stoga vam toplo savetujemo da pregledate Politiku privatnosti ovih veb lokacija. Nemamo kontrolu i ne preuzimamo odgovornost za sadržaj, politiku privatnosti ili praksu bilo kojih sajtova ili usluga trećih strana.

Privatnost dece

Ove Usluge se ne obraćaju nikome mlađem od 13 godina. Mi svesno ne prikupljamo lične podatke od dece mlađe od 13 godina. U slučaju da otkrijemo da nam je dete mlađe od 13 godina dalo lične podatke, odmah ih brišemo sa naših servera. Ako ste roditelj ili staratelj i svesni ste da nam je vaše dete dalo lične podatke, kontaktirajte nas kako bismo mogli da preduzmemo potrebne radnje.

Promene ove politike privatnosti

Možemo s vremena na vreme ažurirati našu Politiku privatnosti. Stoga vam se savetuje da periodično pregledate ovu stranicu da biste videli bilo kakve promene. Obavestićemo vas o svim promenama objavljivanjem nove Politike privatnosti na ovoj stranici.

Ova politika je na snazi od 28.02.2022

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja ili sugestija u vezi sa našom Politikom privatnosti, ne ustručavajte se da nas kontaktirate na develop@prosmart.rs .

Ova strana politike privatnosti je kreirana na privacypolicytemplate.net platformi i modifikovana/generisana uz pomoć App Privacy Policy Generator